BPR engedéllyel rendelkező Intracare termékek

BPR engedéllyel rendelkező Intracare termékek

A BPR (Biocid Product / 528/2012/EU) rendelet értelmében (bizonyos kivételek meghatározása mellett) uniós szinten forgalmazhatóak azok a biocid termékek, amelyeknek hatóanyagait előzetesen, az Európai Vegyianyag Ügynökség (ECHA- European Chemicals Agency) általi engedélyeztetési eljárás során jóváhagyták.

A holland Intracare cég BPR engedéllyel rendelkező, kiváló minőségű, innovatív biocid termékei kivételesen hatékony, biztonságos megoldást nyújtanak az állattenyésztő gazdaságok számára a kórokozók elleni hatékony küzdelemhez és a betegségek megelőzéséhez.

Maximális higiéniai biztonság - minden állatfaj számára


Az Intra Hydrocare egy totális hatású, első osztályú itatórendszer tisztító-fertőtlenítő, ami a rendszer teljes hosszában, teljes mértékben megsemmisíti még a biofilmben rejtőző baktériumokat, vírusokat, spórákat és gombákat is. A benne található hidrogénperoxid és az azt stabilizáló ezüst kelátok között lévő kölcsönhatásból eredő nagy erejű oxidációs hatásnak köszönhetően lassan felszabaduló szabad gyökök azonnal elpusztítják bármilyen mikroorganizmus sejtmembránját. Bennálló állománynál is használható nagyon alacsony 100ml/1000L adagolással, így a nevelési időszak alatt nem alakul ki biofilm réteg a csövek belső falán, és az állomány minden patogéntől mentes, tiszta vizet tud inni. Szervizperiódusok alkalmával minden esetben 2%-os oldattal kell kitisztítani a rendszert, hogy tiszta és fertőtlenített itatórendszert tudjunk üzemeltetni.

Az Intra Multi-Des GA egy hosszan tartó hatású, sokoldalúan kijuttatható, kórházi fokozatú, PH semleges (istálló) fertőtlenítőszer, ami erős maradékhatásának (8 nap múlva is pusztítja a patogéneket) és kiváló penetrációs tulajdonságának köszönhetően (minden anyagba mélyen behatol) megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat, spórákat és gombákat. Rendkívüli előnye, hogy a szerrel szemben nem alakul ki rezisztencia, és alacsony higítási aránnyal rendelkezik, így magas fokú költséghatékonysággal alkalmazható minden hőmérsékleten és kemény vízben is.

Az Intra Foam Cleaner lúgos tisztítószer az optimális habképződésnek és az aktív komponensek intenzív oldóhatásának köszönhetően hosszú ideig fennmarad a függőleges felületeken is. (pl. beton, fa, rozsdamentes acél és műanyag felületek) Így kiváló hatékonysággal és gyorsan távolítja el a szerves szennyeződéseket, például trágyát, vizeletet, vért, takarmánymaradványt, fehérjét és zsírokat. Használatával a tisztításhoz szükséges idő 40%-kal csökkenthető, így jelentős mértékű energia-, és vízmegtakarítást is eredményez, továbbá kiváló előkezelési megoldást nyújt a fertőtlenítéshez.

A biocid termékek alkalmazása jelentős mértékben csökkenti az antibiotikumok használatát, ezáltal optimális módon növeli a termelékenységi mutatókat, így nagy mértékben hozzájárul az antibiotikum-rezisztencia elleni küzdelemhez is.

Amennyiben kérdése van, vagy rendelni szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken: Érdeklődöm!

Vissza
Visszahívást kérek