<

Cégünkről

A Decart Pannonia Kft. egy globális mezőgazdasági cég, amely a magyar állattenyésztési szektor vállalatainak széles körét szolgálja. Segítünk ügyfeleinknek a teljesítményük jelentős és tartós javításában, valamint a legfontosabb célok megvalósításában.
Majdnem harminc éves tapasztalattal rendelkezünk ezeken a területeken, ezáltal maximálisan felkészülve ezekre a feladatokra.


CÉGÜNK SZÁMOKBAN

0
0
0


Több mint 20 éve
a mezőgazdaságban


Cégünk éves forgalma 2018-ban meghaladta a 400 millió forintot. Ez 20%- os bővülést jelentett az egy évvel korábbi évhez viszonyítva. Reméljük, hogy a jövőben is ilyen magas minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani minden Partnerünk részére.


Szakterületünk az állattenyésztés, takarmányozás és a higiéné. Mindhárom területen szakértő csapattal segítjük az állattartó partnereinket, bárhol az országban.
Területi képviselőink hívására bel- és külföldi szakértőink, beszállítóink munkatársaival karöltve sikeresen oldanak meg minden felmerülő problémát.
Győződjön meg róla Ön is!


MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

portrait

"Go for Green"

A Decart Pannonia Kft. megalakulása óta az állattartó telepek higiéniáját, antibiotikumos terhelésének csökkentését és a környezet kímélő termékek felkutatását és forgalmazását tatja szem előtt.

Részletek

portrait

Antibiotikum mentesség

Minden, az állattenyésztésben dolgozó szakember előtt közismert, hogy az Európai Únió erősen törekedik arra, hogy a területén drasztikusan csökkenjen az antibiotikumok felhasználása.

Részletek

portrait

Trágyakezelés és higiénia

Tavaly a madárinfluenza, idén a sertés pestis okoz fejfájást az állattartóknak és az őket kiszolgáló vállalkozásoknak. Az egyedüli védekezést a megelőzés jelenti, így felértékelődnek a termékekek.

Részletek


Ügyfeleink igényei folyamatosan változnak, ezért folyamatosan új és jobb megoldásokat keresünk. Ehhez új tehetségeket hozunk a cégbe és új képességeket fejlesztünk, új termékeket keresünk. Partnereink minden szintjét kiszolgáljuk, akár a felső vezetés megbízható tanácsadójaként, akár az első vonalbeli alkalmazottak gyakorlati partnereként. Ügyfeleink részére elméleti és gyakorlati tanácsokkal is szolgálunk, és megpróbálunk mindig hosszú távú kapcsolatokat kiépíteni. Nem számít a kihívás, a gyakorlati és tartós eredmények elérésére összpontosítunk.