Antibiotikum mentesség

Decart Pannonia Kft. - Antibiotikum mentesség


Minden, az állattenyésztésben dolgozó szakember előtt közismert, hogy az Európai Únió erősen törekedik arra, hogy a területén drasztikusan csökkenjen az antibiotikumok felhasználása. Igaz ez mind a humán, mind az állattenyésztés területére.

Több jelenleg közkedvelt antibiotikumot és takarmánykiegészítőt is folyamatosan tiltó listára tesznek.

Ennek következménye, hogy az állattartók alternatívákat keresnek ezen termékek helyettesítésére, illetve próbálnak ki újdonságokat.

A legtöbb beszállító cég most lázasan kutat az alternatív lehetőségek, termékek után. Mi megalakulásunk óta, ezt az utat járjuk és több bejáratott termékünk is jelen van, több, mint 20 éve a magyar piacon. Legyen szó csülökápolásról (Hoof termékek) malacnevelésről ( Papipig), hízlalásrólColistin és Cinkoxid helyett - (Master Fiber, ColiControlBlend), bélegészségről (Entero Help Liquid, Biacton) vitaminozásról (az itatható formátumú vitaminjaink is mind ki vannak egészítve növényi kivonatokkal, alternatív módon erősítve azok hatását) higiéniáról (Intra Multi Des GA, Intra Power Foam, Intra Acid Foam Cleaner, Intra Hydrocare) vagy alomkezelésről (AndComfort, Agro Calcic Ph), trágyakezelésről (Penergetic g).

Nem keressük az alternatív termékeket, hanem már több éve forgalmazzuk és ajánljuk őket így partnereink már hosszú évek óta ezen az úton járnak velünk karöltve!


További információk ügyében kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!