Higiénai és ivóvíz vizsgálatok

Istálló és technológiai berendezések felületi tisztaságának vizsgálata, a fertőtlenítés hatékonyságának vizsgálata az IntraCare mérőműszerének segítségével.

A műszer összcsíraszám mérésére alkalmas, így könnyen megállapítható az adott telep higiéniai státusza.

Az eredmények tükrében helyszíni szaktanácsadás a higiéniai státusz javításának érdekében.


Higiéniai vizsgálat+ Ivóvíz vizsgálat egy műszerrel percek alatt a helyszínen elvégezve az Intra Clean Kit mérőműszer segítségével.

A szolgáltatás elvégzése ingyenes!

A készülék alkalmas felületek higiéniájának a detektálására is!


Használja ki a lehetőséget és győződjön meg állattartó telepének higiéniás állapotáról a helyszínen pár perc alatt! A helyszíni mérések alapján azonnal eldönthető, hogy milyen mértékben van szükség beavatkozásra.
Az itatórendszer tisztításra és fertőtlenítésre a holland IntraCare cég Intra Hydrocare termékét ajánljuk, mely nagy hatékonysággal dolgozik, mindezt úgy, hogy nem veszélyes sem az állatra, sem az emberre, sem a technológiára. A termék ugyanis vízre és oxigénre bomlik le.
A felület tisztítására az Intra Power Foam, Foam Cleanert és Acid Foam Cleaner a megfelelő választás, mely magas tisztító (zsíroldó) kapacitásának köszönhetően 20 perc alatt előkészíti a felületet a nagy hatékonyságú fertőtlenítő szerünknek az Intra Multi-Des (formaldehides)/Intra Multi-Des Ga (formaldehid mentes)- nak.

Bővebb információért kattintson a Szolgáltatás/Fertőtlenítés címkére.


További információk ügyében kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!