Go for Green

Decart Pannonia Kft. - Go for Green


A Decart Pannonia Kft megalakulása óta az állattartó telepek higiéniáját, antibiotikumos terhelésének csökkentését és a környezet kímélő termékek felkutatását és forgalmazását tatja szem előtt.

Ezen főbb elveket szem előtt tartva kutattuk fel majd 20 éve első beszállító partnereinket is, a holland IntraCare és a belga Herbavita cégeket, akikkel a kezdetek óta dolgozunk együtt a magyar gazdák megelégedettségére. Mindkét cég kizárólag antibiotikum mentes termékeket gyárt, sőt egyes termékeik alkalmasak az antibiotikumok egy az egyben való kiváltására. Az IntraCare a higiénia, a csülökápolás (termékei zöld színe is ezt sugallja) és a hozamfokozás területén is a „Go for Green”elvet követi – azaz környezetkímélő egészséges megoldásokat kínál az állattartóknak. A Herbavita cég pedig kizárólag gyógynövénykivonatokkal kínál alternatív megoldásokat számos állattenyésztő problémájára.

Szintén ez az elv vezérelt minket akkor is, amikor új beszállítókat is kerestünk a meglévő két biztos beszállító mellé! Így találtunk rá az utrechti mezőgazdasági vásáron a lengyel Biopoint nevezetű cégre, akik a hagyományos vitaminokat gyógynövénykivonatokkal egészítik ki, így különböztetve meg termékeiket a vitamin piacon található tucat termékektől.

A spanyol andNutrition égre, akkor figyeltünk fel, amikor hallottunk a Colistin és a cinkoxid kiváltására tett erőfeszítéseikről.

2019 – től pedig még két új beszállítóval kötöttünk kizárólagossági szerződést a magyar piacra.

Biovet – szintén spanyol cég, mely szintén antibiotikum mentes megoldásokkal szolgál különböző problémák esetén már több mint 35 éve. Ilyenek többek között a: kokcidiózis, fekete fej betegség, dizentéria, ileitis.

Természetesen a hozamfokozást is természetes összetevőkkel oldják meg.

A Penergetic 3. generációs svájci cég, pedig korunkat meghaladó technológiát (elektro mágneses frekvencia segítségével állítja elő a termékeket) kínál fel a mezőgazdaság több területén dolgozóknak, különböző problémáik megoldására, mint pl.: hígtrágya kezelés, betegségek kezelése antibiotikum mentesen, növény termesztés, komposzt kezelés, talaj előkészítés,stb.

Az EU minden új szabályozása, ami a mezőgazdaságot érinti a környezettudatosságot és az antibiotikumok visszaszorítását szolgálja. Mi, több mint 15 éve haladunk ebbe az irányba, olyan beszállító partnereinkkel, akik már korábban felismerték, hogy erre fog haladni az EU és a fejlett világ mezőgazdasága.

Így ha ön és mezőgazdasági vállalkozása a környezettudatos, antibiotikum mentes irányt választotta, akkor a Decart Pannonia Kft. hosszútávon, jó minőségű termékekkel tudja kiszolgálni önt az egész ország területén.


További információk ügyében, kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!