Takarmánytárolás innovatív silótakarással

Takarmánytárolás innovatív silótakarással

A SILOSTOP jelenleg a világ legjobb légzáró technológiája a takarmány bármilyen módon történő, (szilázsbunker, falközi siló, halom) költséghatékony tárolására. A védőfóliákból, védőhálókból és kavicsos silózsákok együttes alkalmazásából álló átfogó, innovatív rendszer a gumiabroncsok kiküszöbölését és a műanyag-felhasználás csökkentését is hatékonyan szolgálja.

Számos közzétett kísérlet bizonyítja, hogy a SILOSTOP légzáró fólia 100-szor több oxigént képes kizárni a szilázsból, mint a hagyományos polietilén fólia, így javítja annak aerob stabilitását, és a tápanyagokat optimális szinten őrzi meg a takarmánytartósítás során.

A SILOSTOP eszközök szakszerű alkalmazásával a silótető-veszteség is minimalizálható, a szilázsvédelem következtében fellépő szárazanyagtartalom-veszteség pedig akár a felére csökkenthető a szilázs felső 1 méteres rétegében.

Több tápanyag, kiváló egészségű állatállomány


A SILOSTOP eszközök kivételes előnyei:

• SILOSTOP Ultimate Oxygen Barrier Film: vékony, vízhatlan, többrétegű, könnyű és rendkívül erős légzáró fólia akár 2,5 nappal meghosszabbíthatja az aerob stabilitást. Könnyen kezelhető és kevesebb helyet foglal, ezért a silókukorica és a takarmány tárolása a fólia segítségével helytakarékosabban valósítható meg.

• SILOSTOP Wall Film falvédő fólia: kiváló lezárást és maximális szilázsvédelmet biztosít az oxigén barrier film zárófólia használata esetén, így a veszteség a siló oldalai mentén gyakorlatilag megszűnik.

• SILOSTOP Open Net védőháló: nyitott szövésű szerkezetének köszönhetőn a silózsákokkal együtt alkalmazva erős, tartós védelmet nyújt a légvédő fóliának az élősködők, a madarak és az erős szél okozta károk ellen.

• SILOSTOP Standard Gravel kavicsos silózsákok: robusztus szövött hálóanyaguknak és hosszúkás alakjuknak köszönhetően tartós, kényelmes használhatóságot és maximális tömítési hatékonyságot biztosítanak a silótakaráshoz.

Cégünk komplex megoldásokat kínál a takarmánytárolás és -tartósítás optimális módon történő megvalósítása érdekében, további információért, vagy ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Vissza
Visszahívást kérek