Vitaminok, takarmány kiegészítők baromfik számára

Vitaminok, takarmány kiegészítők baromfik számára

A baromfitartás során a vitaminok és takarmány kiegészítők fontos szerepet töltenek be az állatok egészségének fenntartásában és a termelékenység növelésében. Lássuk, mely termékekkel javíthatunk a szárnyasok egészségén, ha hasmenést vagy éppen májbetegségeket tapasztalunk!

Miért olyan fontos a vitaminpótlás baromfik esetében?


Legyen szó brojlerekről, kacsákról vagy libákról, az intenzíven nevelt állatokra minden esetben fontos a külön odafigyelés. A szabadon tartással szemben a zárt helyen tartott állatokat lényegesen több stressz éri, és magasabb mértékben vannak kitéve a különböző járványoknak, így fontos, hogy megfelelő takarmány kiegészítőkkel javítsuk szervezetük állóképességét.

Biopoint Herbivit Plus baromfi vitamin és aminosav komplex


A baromfiállományt egyik leginkább veszélyeztető jelenség a szárnyasok körében tapasztalható hasmenés. A hasmenéssel járó betegségek nem csupán legyengítik az állatokat, de hatásukra a fontos vitaminok is kiürülnek a szervezetből, amelyeket így külső forrásból kell pótolni. A Biopoint Herbivit Plus baromfi vitamin és aminosav komplex olyan különleges takarmány kiegészítő, amely biztosítja az állatok vitamin- és aminosav-ellátottságát, segítve azok minél hatékonyabb felszívódását. A készítmény elsősorban fiatal madarak számára ajánlott, azonban a különböző betegségek utáni gyógyulás során kifejlett állatoknak is bátran adható, felgyorsítva a regenerációt.

Biopoint Hepamix Plus a máj védelméért


Az intenzív baromfitartás sok esetben együtt járhat a különböző májproblémákkal, májelégtelenséggel, zsírmáj kialakulásával, ezért elengedhetetlen az állatok májának megfelelő védelme. A legyengült, beteg szárnyasok szervezetében lecsökkent B vitamin pótlására kiváló megoldást jelent a Biopoint Hepamix Plus takarmány kiegészítő, amely megvédi a májsejteket, valamint segíti az új májsejtek képződését. A készítmény egyaránt használható zsíranyagcsere-rendellenesség esetén, vagy májproblémák és epehólyaggal kapcsolatos betegségek kezelésekor.

Amennyiben kérdése van, vagy rendelni szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken: Érdeklődöm!

Vissza
Visszahívást kérek