Vitaminozási programok baromfitenyésztés során

Vitaminozási programok baromfitenyésztés során

A környezettudatos, antibiotikummentes baromfi állatjóléti támogatás elérése és hosszú távú fenntartása érdekében hatékony, innovatív táplálkozási megoldásokra: baromfi vitaminokra és takarmány kiegészítőkre van szükség.

A környezeti, genetikai és táplálkozási tényezők által okozott szabadgyök-túltermelésből eredő oxidatív stressz által okozott sejtkárosodás megelőzéséhez és leküzdéséhez olyan kiváló minőségű, stabil antioxidánsokra van szükség, mint az Intra Selenium+E vitaminban található szelén és E-vitamin. Az antioxidánsokkal dúsított hús és tojás javítja a táplálkozási minőséget és az eltarthatósági időt.

Az Intra Selenium+E-vitamin:
• azonnali hatású, magas koncentrációjú és vízben kiválóan oldódó E-vitamin-, és szelén-kiegészítő
• 50 – 100ml/1000l dózissal használható, ellentétben a Na-szelenit tartalmú, kevésbé hatékonyan felszívódó, 500ml – 1000 ml/1000l ivóvíz dózissal használható szervetlen formával
• erős antioxidatív képességével megakadályozza a szabad gyökök negatív hatásainak érvényesülését
• fenntartja az immunrendszer optimális működését, támogatja a tenyészbaromfi optimális termékenységét
• hirtelen szívhalál esetén azonnali segítség.

A modern baromfitenyésztés a növekedés és az egészség támogatása érdekében az alapvető tápanyagok pótlásának növelését is igényli. A tojástörés csökkentésére és a csontozat megszilárdítására kiválóan alkalmas baromfi takarmány kiegészítő:

Az Intra Calferol vitamin
• koncentrált és stabilizált D3-vitamin folyékony keveréke szerves kalciummal és magnéziummal, illetve foszforfelszabadítóval együtt, ami képes felszabadítani a takarmányban lévő természetes foszfort, így segíti az állatok bélrendszerében való könnyű felszívódást
• optimális állapotban tartja az állat kalcium-, és foszforegyensúlyát
• védi és erősíti az izom- és csontrendszert, javítja a csibék vitalitását
• a D3-vitamin növeli a kalciumfelvételt a csontokban, így elősegíti a kiváló minőségű tojáshéj kialakulását - csökkenti a tojástörést és a törésből adódó tojáskenődést.

Az állomány hosszú távú genetikai potenciáljának megőrzése érdekében rendeljen baromfi webáruházunkból környezettudatos, egészséges termékeket!

Amennyiben kérdése van, vagy rendelni szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken: Érdeklődöm!

Vissza
Visszahívást kérek